Herinneringen aan Corlien Varkevisser 1937 - 2017 in een e.book samengebracht

Geplaatst op 16-01-2019  -  Categorie: Algemeen

Herinneringen aan Corlien Varkevisser 1937 - 2017

Op zaterdag 8 december 2018 hebben zo’n veertig mensen aan een ‘herinneringslunch’ voor Corlien deelgenomen, precies een jaar na haar overlijden. De lunch vond plaats in Corliens geliefde theehuis in de Leidse Hout. Het plan voor deze herdenking kwam voort uit het gevoel dat het bij haar overlijden en begrafenis allemaal te vlug was gegaan. Veel mensen hadden er behoefte aan om nog eens bij elkaar te komen en verhalen over haar leven met elkaar te delen.

Bij die gelegenheid werd ook een boek met herinneringen aan Corlien gepresenteerd. Het boek Niet opgeven omvat 92 pagina’s met verhalen, foto’s, emailberichten, toespraken, een In Memoriam, een overzicht van haar publicaties en een terugblik van Corlien zelf op haar carrière als toegepast medisch antropoloog.

Op deze pagina vindt u een fotogalerij en een video van deze onvergetelijke middag plus een digitale versie van het boek. De gasten van de lunch kunnen de bijeenkomst zo herbeleven en zij die er niet bij konden zijn, kunnen alles alsnog meebeleven.

Voor degenen die problemen hebben met het openen van de derde link (E-book) is hier de pdf van het boek te downloaden. 

Marcel Brouillet, Marian Paape, Sjaak van der Geest


logo-nvtg

Contact

NVTG
Postbus 43
8130 AA Wijhe
ofni.[antispam].@nvtg.org

 

Lid worden

Wilt u meer informatie over het lidmaatschap van de NVTG neem dan contact op met ons secretariaat.

Dat kan via ofni.[antispam].@nvtg.org of telefonisch:
06 156 154 73.

ANBI status

NL81 TRIO 0338 7892 19