Het Netwerkplatform van Zorg voor Klimaat is genomineerd voor Duurzaam Zorgidee 2021!

Geplaatst op 30-09-2021  -  Categorie: Algemeen

Het Netwerkplatform van Zorg voor Klimaat is officieel gelanceerd op 26 juli 2021. Het is een online platform waar duurzame initiatieven in de gezondheidszorg worden gebundeld, om zo een overzicht te creëren over de kennis en ervaringen op het gebied van zorg en klimaat. Wil je een kijkje nemen, ga naar zorgvoorklimaat.nl/zoek-initiatief/. Missen we nog iets op het platform? Laat het ons weten! We zullen contact opnemen om te vragen om voor dit initiatief een nieuwe pagina te openen. Ieder initiatief krijgt een eigen beschrijving en wordt gecategoriseerd om het gemakkelijk terug te kunnen vinden in het geheel. Bij interesse kan er via ons contact worden gezocht met de contactpersoon van het desbetreffende initiatief. Op deze manier stimuleert Zorg voor Klimaat efficiëntie in de duurzame samenwerking binnen de gezondheidszorg.

Tijdens het Congres Duurzame Zorg 2021 zullen partners van de Green Deal hun ervaringen delen op het gebied van duurzaamheid en gezondheidszorg. Daarnaast kunnen zorgprofessionals inspiratie opdoen en leren van best practices. Aan het einde van het congres zal er een stemming plaatsvinden, waarna de winnaar van de verkiezing ‘Duurzaam Zorgidee 2021’ bekend zal worden gemaakt.

Twijfel niet, en schrijf je in voor het Congres Duurzame Zorg 2021! Laat je inspireren en deel je kennis; maar vergeet vooral niet te stemmen op het Zorg voor Klimaat Netwerkplatform als Duurzaam Zorgidee van 2021!

 


logo-nvtg

Contact

NVTG
Postbus 43
8130 AA Wijhe
ofni.[antispam].@nvtg.org

 

Lid worden

Wilt u meer informatie over het lidmaatschap van de NVTG neem dan contact op met ons secretariaat.

Dat kan via ofni.[antispam].@nvtg.org of telefonisch:
06 156 154 73.

ANBI status

NL81 TRIO 0338 7892 19