Ronde werkgroepaanvragen 2024 geopend!

Geplaatst op 29-02-2024  -  Categorie: Algemeen

In 2024 kan het Kenniscentrum Global Health (KCGH) weer een reeks van NVTG-werkgroepactiviteiten ondersteunen die georganiseerd worden door toegewijde professionals in global health. Graag roepen we de werkgroepen dan ook op om hun aanvraag voor een activiteit in te dienen!  Deze kunnen variëren van studiedagen en symposia tot trainingen in zowel binnen- als buitenland of het ontwikkelen van tools of kennisdeling, ter bevordering van gezondheid wereldwijd. 

Wat biedt het KCGH?

Dankzij de steun van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) voor 2024, kan het KCGH niet alleen financiële steun bieden, maar ook ondersteuning in de vorm van communicatie, promotie, accreditatie, en technische hulp bij bijvoorbeeld webinars of hybride bijeenkomsten. Deze brede steun stelt werkgroepen in staat hun impact te vergroten en een breed scala aan activiteiten uit te voeren.

Hoe kunt u deelnemen of bijdragen?

Heeft u interesse in de werkgroepen van de NVTG of wilt u zelf een bijdrage leveren aan de wereld van global health? Via de NVTG-website kun je meer te weten komen over de verschillende werkgroepen en hun contactgegevens. Voor het aanvragen van ondersteuning voor werkgroepen, is op deze pagina alle relevante informatie voor de werkgroepen. Liever eerst inspiratie op doen? Bekijk hier de activiteiten welke de afgelopen jaren mede mogelijk zijn gemaakt door het KCGH.

Belangrijke informatie voor aanvragers

We moedigen geïnteresseerden aan hun aanvraag vóór 1 juli 2024 in te dienen. Om in aanmerking voor financiering te komen, dient de activiteit in zijn geheel voor het eind van 2024 plaats te vinden. Met een toegenomen capaciteit biedt het KCGH nu meer ondersteuning op het gebied van praktische organisatie en communicatie. Wij zetten graag onze middelen en kanalen in om de impact van de activteit de vergroten. Ook hiervoor helpt het als er op tijd contact wordt opgenomen met het KCGH.

Goed om te weten

Het KCGH is in een ver stadium van het lanceren van een online (publieke) leeromgeving. Misschien is het ontwikkelen van een breed beschikbare e-learning wel iets dat bij de werkgroep past! We moedigen dit aan en denken hier graag over mee.

Contact opnemen

Overleggen nog voor een aanvraag wordt ingediend is ook altijd mogelijk. Neem contact met ons op via ofni.[antispam].@kcgh.nl of communicatie@kcgh.nl voor communicatie-specifieke vragen. KCGH en NVTG zijn heel blij en dankbaar met alle onvermoeibare inzet van de werkgroepen en haar vrijwillige leden!

Samen maken we een verschil. Wij kijken uit naar uw innovatieve ideeën en de kans om samen te werken aan een gezondere en eerlijkere wereld!

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie en om uw aanvraag in te dienen.


logo-nvtg

Contact

NVTG
Postbus 43
8130 AA Wijhe
ofni.[antispam].@nvtg.org

 

Lid worden

Wilt u meer informatie over het lidmaatschap van de NVTG neem dan contact op met ons secretariaat.

Dat kan via ofni.[antispam].@nvtg.org of telefonisch:
06 156 154 73.

ANBI status

NL81 TRIO 0338 7892 19