Oproepen

Indien u ook een oproep wil plaatsen dan kunt u een mail sturen naar: ofni.[antispam].@nvtg.org.

Plaatsvervangend lid RGS 

De Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) is een orgaan binnen de KNMG. De RGS neemt besluiten over registratie en herregistratie van specialisten en profielartsen, en houdt zich bezig met erkenning van opleidingsinstellingen.

De RGS kent een gevarieerde samenstelling en bestaat uit ongeveer 45 leden uit de diverse specialismen en profielen en 10 adviseurs vanuit wetenschappelijke verenigingen, beroepsverenigingen en koepel- en brancheorganisaties.  

Acht keer per jaar is er een plenaire vergadering, altijd op vrijdagmiddag van 13-17u. De vergaderingen vonden plaats in de Domus Medica maar zijn tegenwoordig online. 

Namens de NVTG waren Rob Sijbers (lid) en Judith Pekelharing (plaatsvervangend lid) bij de RGS. Sandra Kornegoor is voorgedragen als opvolger voor Rob Sijbers.

Voor Judith Pekelharing wordt een opvolger gezocht. 

De taken kunnen verdeeld worden tussen het lid en het plaatsvervangend lid, dus de belasting komt neer op 4 vergaderingen per jaar plus leestijd voor het voorbereiden van de stukken. 

Heeft u interesse of heeft u vragen over deze oproep, mailt u dan naar ofni.[antispam].@nvtg.org.

Werkplek Zuid-Afrika

Mijn naam is Danique Brenkman. Ik ben zojuist afgestudeerd als basisarts en mijn droom is om te gaan werken in Zuid-Afrika. Omdat dit registratieproces geschat een jaar gaat duren, ben ik op zoek naar een plek in het buitenland waar ik in de tussentijd ervaring op kan doen. Het liefst doe ik meteen ervaring op in (zuidelijk) Afrika. Kent u plekken in landen als Namibië, Mozambique of Tanzania waar ze mij zouden kunnen gebruiken of heeft u andere tips voor me?
Ik ga graag met u in gesprek en sta open voor advies! 

U kunt in contact komen met Danique via namknerbeuqinad.[antispam].@gmail.com.

Contact gezocht met Nederlandse tropenartsen in Kenia

Mijn naam is Willem Boellaard. Ik ga begin februari 2022 op een verkennende medische missie in het gebied rond de Ndoto mountains in noord-kenia.  Dit is Samburu North en Marsabit County.

Ik zou graag willen weten welke nederlandse tropenartsen daar in de buurt werkzaam zijn of zijn geweest. Hierbij een lijstje van de dorpen/nederzettingen van de Samburu die we willen aandoen.

Contact met nederlandse tropenartsen in andere gebieden in kenia zouden ook heel handig zijn voor mij.

 

 

logo-nvtg

Contact

NVTG
Postbus 43
8130 AA Wijhe
ofni.[antispam].@nvtg.org

 

Lid worden

Wilt u meer informatie over het lidmaatschap van de NVTG neem dan contact op met ons secretariaat.

Dat kan via ofni.[antispam].@nvtg.org of telefonisch:
06 156 154 73.

ANBI status

NL81 TRIO 0338 7892 19